soft boiled eggs, tulips, heavy magazines and yellow chickens.

så langt i påskeferien(som eg reknar frå laurdag kveld sidan det var då me reiste på hytta til jostein sin familie) har eg:

easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.

– vore i solveggen.
– ete ein halv kvikk lunsj.
– jobba masse med bok og vore veldig sliten på grunn av det.
– lest tunge magasin som eg kun får bæra med venstre hånd for den høgre handa mi er framleis dum.
– ete blodappelsin.
– lest ei bok og grått mine modige tårer.
– høyrt påskelabyrinten kvar morgon.
– ete marsipan.
– tatt mange lurar.
– spelt så himla mykje besserwisser.
– stoppa opp og verkeleg nytt lyset og utsikta frå hytta.
– ete egg til frukost kvar dag.
– tatt oppvasken til gamle modern family-episodar.
– dusja éin gong.
– sett ein dårlig krim.
– ikkje hatt internett.
– spelt idiot(obs kortspel).
– knekt ei negl.
– fått lyst til å brodera.
translation:
since saturday i have:
been in the sun, eaten some chocolate, worked a lot with the book and been tired because of it, read heavy magazines, eaten a blood orange, read a book and cried, listened to the radio, eaten marzipane, napped, played besserwisser, stopped to enjoy the light in the cabin, eaten eggs for breakfast, done the dishes to old modern family episodes, showered once, seen a bad crime show, not had any internet, played cards, broken a nail, gotten the urge to cross-stitch.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Ååh, Påskelabyrinten og KvikkLunsj og krim! Så perfekt! Jeg er ekstraordinært god i idiot, faktisk.
    Jeg har ikke påskeferie i år (dumme, dumme franske universitetskalender med én dag forelesningsfri i forbindelse med påske), men jeg får likevel påskebesøk av kjæresten min i helga. Nå er det mer enn to måneder siden jeg så ham sist, og jeg gleder meg så mye at jeg må tenke på noe annet for ikke å hvine høyt på metroen hvert andre minutt.
    Fortsett å nyte ferien, du gjør det heeelt riktig!

  • Åh, tenk det er akkurat den lampen vi har på hytten også, og i år er jeg i ett grått og kaldt london uten påskekrim og idiot (mitt yndlingskortspill, siden jeg nesten alltid vinner) og jeg savner hytten så veldig! Det er ingen steder som er mer hjemme enn hytten for meg, og du gir meg hjemlengsel med alle norgesinnleggene dine. I vår lampe henger det forresten gule kyllinger når det er påske :)