happy easter!

Untitledeastereaster gifts

akkurat ligg eg nok på rygg i senga på hytta med blodappelsin og les bok og det luktar god mat i heile huset og eg har tantebarn og hundar og kvikk lunsj opp til øyrene. påske er mi beste høgtid, så eg har det veldig fint med tulipanar og kortspel. håpar de óg har det fint der de er!

ps påskefakta som eg lærte forrige veke: grunnen til at egg er så tett forbunde med påske er fordi at høner ikkje legg egg når dei frys, derfor er egg eit sant vårteikn og passar perfekt med påskehøgtida!

god påske!

 

(images are linked)

translation:
happy easter, everyone! i’m not religious but easter is my favorite holiday. i’m probably on my back at our holiday home with a blood orange and a book in a house smelling of delicious food with my nephew and niece and the two dogs. i’m very happy with my tulips and my card games. i hope you’re good too!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Det høres fantastis koselig ut! Jeg drar hjem til Norge i morgen og gleder meg til å bli passet på av mamma og spise sjokolade og kanskje drikke litt øl og gå en tur på ski. Og stramme klær er forbudt!

  • Det er rart å tenke på at påskeferien er i gang! Her i Frankrike har de ingen statsreligion, og derfor færre religiøse ferier, så vi har én fattlgslig fridag i forbindelse med påsken. (Neste mandag skal nytes etter beste evne!) Har sett mange folk på gata med kvister som symboliserer palmeblader, da. De som er religiøse i dette landet, praktiserer det gjerne i større grad enn hjemme. Kulturforskjeller er så spennende!
    God palmesøndag! Kos deg masse!