tonight.

i kveld er eg sliten av bokjobbing og den konstante kampen mot meg sjølv og konsentrasjonen. så eg har mata hund med banan, klødd meg til blods på leggane og sett ein masse svenske debattprogram. eg har fått avtalt fin jobbkveld med jostein i kveld, men først litt fri til svigermor til bursdagsmiddag. men, i kveld:

gler eg meg til å sjå denne filmen(sofia coppola sin nye):

men egentlig ser eg på denne serien som eg er dunderforelska i:

medan eg lagar desse til svigermorbursdagfeiring:
26-1027-10

og høyrer på denne:

 

translation:
tonight, i’m looking forward to seeing this film but really i’m watching this show that i’m in love with while making these for my mother-in-laws’ birthday and listening to this.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *