girls of my dreams.

girls.

i helga hadde eg den beste postdagen nokonsinne kanskje. eg fekk elsa si nye bok om vintage, beste magasinet lula og clara si bok om vintagepimp och hemmafix. ingen overraskning, såklart, sidan eg sjølv hadde bestilt dei, men like fantastisk å opna postkassa likevel. eg vart sittande ved kjøkenbordet og bla i timesvis, leste boka til elsa frå perm til perm og fekk loppiskløe i fingrane av clara si. SÅ inspirerande med andre bloggjenter som gjer det så bra med bøkene sine, får meg til å gle meg enda meir til å sjå mi eiga bok i butikken. lula bladde eg gjennom forsiktig og ansvarlig så det skal holda i eit halvt år. as if. om de er interesserte, kan de kjøpa lula på magazinecafe og bøkene på bokus. hugs at det er ingen moms på bøker, så de risikerar ingen kjedelig tollavgift!

translation:
this weekend i had the most amazing mail day. i got two books by bloggers, in swedish, and the new lula. i spent hours in the kitchen, flipping. elsa’s book is about vintage, mainly clothes, and clara’s book is about vintage and diy in the home. lula is the best magazine ever, i’m savouring it so it will last me six months. as if.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *