breakfast.

breakfast.breakfast.breakfast.

sjølv om eg og jostein er i prosessen med å strukturera kvardagen litt bedre i desse dagar, så tek me oss ein skikkelig frilansfrukost når me står opp. det er alltid fint dekka på, alltid økologiske egg og rista brød, og ein masse frukt. me har kvar vår brunost på bordet(min er fløytemysost, hans er heidal), fullkornsflak fra vita pro, yoghurt, knekkebrød, rødbetsalat. så blir det som ein fest å stå opp kvar dag, spesielt for meg som får ligga i senga til frukosten er på bordet. eit bra frukttips, forresten, er å kutta opp frukt som passar ihop også ha over litt fersk sitronsaft. sitronsafta får ut smaken i alle typar frukt!

translation:
even though j and i are in the process of structuring our everyday life a bit better these days, we have a proper freelance breakfast when we get up. it’s always nicely set with porcelain, organic eggs and toast and a lot of fruit. we have yoghurts and crisp breads and beet salad, it’s like waking up to a party every day, especially for me since i get to stay in bed until the food is on the table. a good fruit tip, by the way, is chopping up some fruits that are good together and squeezing a little bit of fresh lemon on it. lemon really brings out the flavor in all kinds of fruits!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *