feel better.

Greens palette
jhhymas.

gå på ein skitur. planlegg kva du skal så i bakken når det blir varmt nok. planlegg frukost ei veke fram i tid. ta på tjukke sokkar og skli bortover golvet. putt ein daim i lomma og gå ein tur med musikk på øyret. legg deg tidlig og berre ligg i senga med ein tekopp på magen og eit knekkebrød som smular i senga. hjelp nokon med noko. fiks noko som er ødelagt. les. dans. pust. lær eit nytt kortspel. grav i frysaren. lær ein sang utanat. spør om du får klappa hundar du går forbi på gata.

translation:
go skiing. plan what to sew when the weather allows it. plan your breakfasts a week ahead. put on socks and slide across the floor. put a chocolate in your pocket and go for a walk with music in your ear. go to bed early and just lay there with tea and crackers that leave crumbs in your bed. help someone with something. fix something that is broken. read. dance. breathe. learn a new card game. dig in your freezer. learn a song by heart. ask to pet dogs you meet in the street.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *