my weekend!

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

eg hadde den finaste helga med sara og frøy på besøk. me skulle jo egentlig få besøk fra england óg, men ho måtte avlysa fordi ho vart sjuk. men, me hadde ei superfin helg likevel. me leikte med tantebarn og hund, åt frukost lenge og klemte kvarandre ein masse. eg fekk manikyr av frøy som framleis er så blank at det nesten ikkje går an, me dansa som på barneskulediskotek til seint på natt, åt banankake og jostein laga heimelaga pasta i pastamaskin, gjekk tur og åt freia påskeegg. så fin helg. kva har de gjort i helga? de er så ekstra stille her for tida og da blir eg ekstra nysjerrig.

translation:
i had the best weekend with sara and frøy visiting. we were supposed to have a visitor from england too who had to cancel because she fell ill, but we had a great weekend. we played with my niece and nephew and the dog, ate breakfast for for ever and hugged a lot. frøy gave me a manicure that is so shiny, we danced like at a children’s discotheque into the night, ate banana cake and j made homemade pasta. we went for a walk and ate easter candy. such a nice weekend. what did you do this weekend?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Oh, hørtes kjekt ut! Elsker hjemmelaget pasta :) jeg har vært på fest og danset hele kvelden, hatt jentefilmkveld og spilt fotballkamp til hele kroppen gjorde vondt.

 • Jeg ligger bare og drømmer om 2014, fordi 2013 så langt har behandlet meg aom om jeg skulle ha vært en tyggis, støpt ned i asfalten- så jeg har ikke så store forhåoninger for dette året.

 • i helg har jeg drukket bringebærmojito på en bar ved elva, gått tur i det som endelig er sol og lys, lest igjennom en labrapport tusen ganger før jeg endelig sendte den av gårde og luggi i senga hele søndag morgen og lest ut ei bok. det høres kjempefint ut med besøk og eventyrliv i gamlehuset, synes jeg.

 • helga di ser perfekt ut!
  min var slik: fredag: seminar på dramatikkenshus + fanfare-slippfest på pigalle.
  lørdag: så bibelen på det norske teatret – spesiell opplevelse å liksom se på teater en hel dag. seks timer!
  søndag: på instruktørjobb med fine ungdommer som setter opp et bjørn sortland-stykke.
  toppa det hele med frogner-spasertur, pizza fra pancetta og “life of pi” i kollektivsofaen. puh!

 • Helga mi i korte trekk:
  Tur til Oslo! Først og fremst for å se The killers, men også for å oppleve Oslo. Brukte Oslo-guiden din masse! Jeg reiste alene for første gang, og det var superspennende, og veldig lærerikt. Jeg kan jo!

 • Jeg har hatt en fantastisk helg med konsert, oslotur, fine kvelder og fantastiske venner! Må takke deg for innlegget om å verdsette de “små” tingene. De er absolutt ikke så små, det er de som er den store gleden!

 • Vi har hatt besøk fra Norge og Manchester. Vi har hilst på havet, drukket kriek, hoopers ginger beer og øl, mens vi skålte for livet og fremtiden. Vi har spist frokost på espressini, og servert te og kakao på trebord. Livet har vært flott.

 • i just got lost in a time warp looking through your blog. your photos are so lovely! They have such an amazing atmosphere about them, definitely making me feel inspired. I’ve just switched countries and am unsure how to approach taking photos here. It’s so helpful to look at others amazing blogs! x

 • I helgen lo jeg veldig mye, ble så full at jeg begynte å gråte, leste masse tegneserier istedenfor kjemi, så mange episoder med friends og seinfeld i senga, dro på søttitallsfest hos fantastisk fine mennesker, var i stallen og gikk tur med en fin ponni og en fin kjæreste. :)

 • helga har vært halvforkjøla, men solfylt, med barnebursdag og familiemiddag, og vi har sydd et skjørt til meg med gullstjerner på, det gjør meg glad.

 • :)
  Jeg hadde bursdagshelg! Hun jeg skal reise rundt i verden med om bare noen få måneder kom på besøk fra Trondheim. Jeg lærte henne å bli litt mer tykkhudet, hun lærte meg å ikke ta sorgene på forskudd. Vi er en så bra match! Jeg lagde kjempehøy kake med kvikklunsj og nonstop, feira bursdag med de beste folka jeg vet om, så Jungelboken i senga og leste masse i alle kokebøkene jeg fikk til bursdagen min. Nå er jeg proppfull av matinspirasjon, imponert over Jamie Oliver, klar for en ny helg med enda mer bursdagsfeiring og enda mer besøk.

 • Herlig! Jeg blir så glad hver gang du deler slike herlige vennebilder. :) Mi helg var jobb + Sophie Calle-utstilling som ga meg påfyll fram til påskeferien, minst. Herlig!

 • i helgen har jeg spist sjokolademousse kake med salt karamell, gått tur med fine venner, sett disney film, spist tapas, dratt på joggetur, sendt brev og bakt muffins med rosa glasur

 • I helga har eg vore på arbeid. Tente pengar medan eg fekk sjå nyaste James Bond og fekk søndagsmiddag servert… framleis medan eg var på jobb og tente pengar. For eit liv!

 • åh, kos.
  på lørdag gjorde jeg lekser helt til jeg ble invitert på spontan-fest. kl. 0600 sovnet jeg i armene på en fin gutt, og vi ville egentlig ikke stå opp søndag morgen. Etter 4 timer søvn og 2 timer kos, dro vi oss ut av senga og jeg kjørte hjem for å male russebil med gårsdagens sminke, bustete hår og et lurt smil.

 • vært i Berliiin! helt til i dag faktisk. så føttene er såre og bena støle, men wow, det var verdt det. jeg er ferdigshoppa

 • Forrige helg tilbrakte jeg sammen med min mormor, grandtante, tante og mor. Vi gikk på ski, diskuterte sosialisme og spiste _altfor_ mye god mat. Denne helga skal jeg synge, skrive og kose meg med fine folk :)

 • Forrige helg tilbrakte jeg sammen med min mormor, grandtante, tante og mor. Vi gikk på ski, diskuterte sosialisme og spiste _altfor_ mye god mat. Denne helga skal jeg synge, skrive og kose meg med fine folk :)