weekend offline.

weekend.

denne helga hadde me eit uvær som slo internettet heilt ut, og det passa perfekt med at me fekk besøk og kunne gå tur og eta kvart vårt påskeegg og fantasera og spela kort og lesa. før dei kom rakk eg akkurat å sy fire putevar ut av gamle laken, som dei to på bildet over. har hatt ei så flott helg! lovar å visa bilder seinare. no har eg etterbesøksblues og vil egentlig gjera ingenting heile dagen.

translation:
this weekend there was a storm that knocked our internet out, and it fit perfectly with our visit. it allowed us to take walks and eat easter candy and fantasize and play cards and read. before they came i sewed four pillow cases out of old sheets, like the two in the picture. i’ve had the best weekend! promise to show pictures later. i have the post-visit blues and don’t really want to do anything all day today.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *