our first day in the cold.

<3<3<3<3<3<3<3

no er me her, i gamlahuset. og det føles ikkje som ferie lenger, men som livet. står opp tidlig, går tur ned til elva og litt rundt og frys litt og et knekkebrød til frukost. flyttar på ein stol og flyttar den tilbake. og sånn går dagane. eg høyrer høg musikk og vatnar planter, og eg har det bedre enn eg har hatt det på lenge.

translation:
so we’re here. in the old house. and it doesn’t feel like a holiday anymore, but like life. i get up early, take a walk down to the river and around and i’m a bit cold and i eat crisp breads for breakfast. move a chair around but move it back, and that’s pretty much everyday life. i listen to loud music and water the plants and i’m happier than i’ve been in a long time.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *