last sunday in london.

our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.our last sunday in london.

den siste søndagen vår i london prøvde me å ignorera flytteøskjene. me gjekk ut, drakk kaffe medan me venta for alltid på toget, åt fastelavnsbolle på scandinavian kitchen og gjekk heim gjennom kinesisk nyttår i china town. så bestilte me pizza til døra for første gong og såg på krim og pakka ingenting.

translation:
on our last day in london we tried to ignore the moving boxes. we went out, drank coffee whilst waiting for the train for ever, had a semla at scandinavian kitchen and walked home through chinese new years’ in china town. then we ordered pizza for the first time and watched a crime show and didn’t pack a thing.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *