paris, day four: a whole lot of rose flavored pastry from ladurée and truffle pizza.

paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.paris, day four.

på vår fjerde parisdag vart me lenge i senga og slappa av etter at versailles hadde slitt oss ut. så gjekk me til ladurée og kjøpte alt dei hadde som såg fint ut før me hoppa inn i ei drosje og reiste til chris og sofia i oberkampf. der hadde me rett og slett kakefest. eg tok tohundre bilder av kakene før me delte så alle fekk smaka og snakka forsiktig forsiktig om boka. etterpå reiste eg og jostein heim til etienne marcel og kjøpte trøffelpizza som var så fantastisk god at det nesten ikkje går an.

translation:
on our fourth paris day we stayed in bed for a long time relaxing after versailles had worn us out a bit. then we went to ladurée and bought everything they had that looked good before jumping into a taxi to take us to chris and sofia in oberkampf, where we had a cake party! i took around twohundred pictures of cake before we shared so everyone could taste everything and talked very carefully about the book. after, j and i went home to etienne marcel and bought truffle pizza that was so so so good.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *