when we first met years ago, it was an evening much like this. magic in the air. a boy. a girl. an open grave.

the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.the addams family.

ofte når eg jobbar ser eg på tv eller film imens. altså, ikkje medan eg skriv til boka eller redigere bilder eller noko, men medan eg kodar til heimesider og lignande har eg tv på i eit lite vindauge ved sidan av. denne veka har eg sett the addams family. så morsom og rar og med mini-christina ricci som er herleg morbid.

translation:
often when i’m working i watch tv. when i’m coding for blogs and homepages i have a small window with some tv on. this week i’ve watched the addams family. so funny and strange and with mini christina ricci who is delightfully morbid.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *