fridays + pizza = ♥

pizza.

helst ser eg at me lagar pizza ein gong i veka, aller helst laurdag eller fredag med sekstitalsjazz og raudvin til både saus og kokkar. eg og jostein er det perfekte pizzateamet! så, i dag deler eg vår eminente pizzaoppskrift på økologisk.no. håpar de et til de får vondt i magen.

translation:
today i’m sharing my recipe for pizza, in norwegian. email me if you want the recipe! j and i are quite the pizza team.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Namnam, pizza1 :) Vi har søndag som pizza dag, da slenger vi bare alt vi har igjen etter uka på pizzaen. Rødbeter og kremost er en favoritt hos meg! :)

  • Vi lager pizza hver eneste fredag, og det har jeg gjort siden jeg var liten :) Har ofte brukt pizzaoppskriften du la ut på bloggen for en god stund siden, det blir alltid veldig bra! Tror jeg skal lage med creme fraiche og aubergin i dag. God fredag og god helg!