bits & bobs.

bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.

her er dei siste vekene i små glimt, bilder som ikkje passar inn nokon stad eller som eg har gløymt litt vekk før no. frå eit kafébesøk med manuset vårt, frå austlondon som eg så sårt lengtar etter å flytta til. ein pastamiddag i paris med haleigh og andreas. og nokre bilder frå notting hill i går då eg og jostein var på kokkekurs på recipease, jamie oliver sin restaurant.

translation:
these are my past few weeks in glimpts, images that don’t fit in otherwise or that i have forgotten about until now. a café visit with our manuscript, east london that i’m longing to move to. a pasta dinner in paris with haleigh and andreas. and some pictures from yesterday in notting hill when j and i went to a cooking class at jamie oliver’s restaurant recipease.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *