my paris purchases.

back in london, i thought i'd show off my parisian purchases. necessity and decadence combined!

det stakk i hjartet å setta seg på toget i går morgon, spesielt fordi ein blir så svak av så mykje raudvin. dagen i dag har mest gått med til å ta igjen alt arbeidet eg har forsømt på ferie, så eg har laga to bloggar, høyrt på lana del rey og maila ein masse. så medan eg får redigert fleire parisbilder og hatt tre visningar i leiligheten tenkte eg at me kunne sjå på skattane eg kjøpte i paris! here we go:

to prikkeskattar til høgre er eit skjørt og ein cardigan. the new yorker, to hårkammar og ei gullspenne til hestehale. ei lang hårspenne, to av mine favorittpennar og to av min faste eyeliner frå sephora(long-lasting). te frå mariage freres(marco polo og casablanca), washi-teip i lakserosa og gull, og handkrem frå l’occitane i mango og rose.

translation:
my heart ached as we sat down on the train back to london yesterday, especially because you get so weak from drinking so much red wine. today disappeared into doing all the things i was supposed to do in paris but didn’t. i’ve made two blogs, listened to lana del rey and replied to a lot of emails. so, while i keep editing paris photos and let our real estate agent in here with three people to view the apartment, i thought i’d show off my paris treasures!

two polkadot treasures to the right are a skirt and a cardigan. the new yorker, two hair combs and one gold hair clip for pony tails. one long hair clip and two pens(my favorites), two eyeliners from sephora(long-lasting). tea from mariage freres(marco polo and casablanca), washi tape in salmon and gold, and hand lotion from l’occitane in mango and rose.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Så bra at du fikk utbytte av turen på alle vis! Nå blir du hårfin og prikkefin, såpass er i hvert fall sikkert. Selv fant jeg et fint skjørt for noen dager siden. Second hand-rpisene her er jo nesten ikke til å tro – jeg blir liksom ikke vant til det!
    Håper visningene gikk bra og at du får en fin torsdag! Jeg skal spise kake på Rose Bakery med to venninner i dag, så jeg har en belønning til meg selv etter å ha vært i banken, haha.

    • me skal bu i norge i eit par månadar medan me finn ein ny leilighet! skal putta alle greiene våre på eit lager her i london også skriva ferdig boka og jobba på andre prosjekt i norge til typ april. :)