leaving for paris.

parisroof.

no pakkar me greiene våre og stikk til paris for ei veke! eg har ikkje vore der sidan mars i fjor og har lengta meg ihjel. me har så fortent å vera nokon dagar i den finaste byen som finst. me skal jobba litt og henga litt og shoppa litt og drikka vin, og eg gler meg sånn at fingrane kriblar. eg skal filma og fotografera masse, og sjølvsagt blogga! snakkast på andre sida av havet!

translation:
we are packing up all our stuff and leaving for paris now! i haven’t been there since march last year and i’ve longed and longed. we have so so so deserved a few days in the pretties city in the world. we are working and hanging out and shopping and drinking wine, and my fingers are tingly from excitement. i’m going to film and photograph a lot, and of course blog! see you on the other side of the ocean!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *