my christmas presents!

christmas presents.

no skal eg gjera noko eg ikkje har gjort på lenge, og litt forsinka, nemlig å dela julegåvene mine! eg fekk så himla mange fine ting, og her er nokon av dei. sidan eg og jostein flyttar til gamlahuset for eit par månadar i februar ligg det att ein del heime óg, men desse gåvene får representera. bakerst er ein fantastisk big sleep-plakat som eg og jostein fekk av caitlin.

christmas presents.
denne fantastiske kate spade-brosja fekk eg frå jostein. eg hadde sikla på den så lenge og holdt på å kjøpa den til meg sjølv men han fekk lurt meg til å ikkje gjera det. me hadde bestemt at me skulle gi upraktiske gåver til kvarandre i år, det er så lett å gi kjøkenutstyr og bøker og sånt som ein treng istadenfor sånt som ein ynskjer seg. av meg fekk han ei ubrukt raud morgonkåpe i silke frå neiman marcus på 40-talet. den er så fin og han er så flott i den.

christmas presents.
eg fekk ein sel-brosje av vennene mine(og ein masse andre fine greier som mint-m&m’s, sugerøra på bildet over og eit fint mason jar!) og jostein sydde denne nåleputa til meg med gullnåler i og bokstaven min.

christmas presents.
av svigermor og svigerfar fekk eg(i tillegg til min nye kjærleik, grillpanna!) fire rob ryan-fat. elskar dei, brukar dei kvar dag. av min eigen mamma og pappa fekk eg og jostein kokkekurs hos jamie oliver! gler meg så himla mykje til det. me fekk óg ein skummelt skarp globalkniv, knivslipar, musikalbillettar, pengar som eg har veksla til euro, glitterhårspenner og bits & bobs.

kva var det finaste de fekk i fjor?

translation:
these are my christmas presents from last year!

this amazing kate spade brooch was from j! i had been wanting to get it for myself for a long time and almost did a couple of times too! he tricked me into not doing it though and really managed to surprise me. we had decided not to give eachother practical things this year, it’s so easy when you live together to give eachother things you need instead of things you want. i gave him a mint condition neiman marcus silk robe from the 40’s. it’s beautiful and he’s so cute in it.

my friends gave me a seal brooch(and a lot of other nice things like mint-m&m’s(my favorite!), the straws in the photo and a mason jar). j made me this pin cushion with gold needles and my letter on it.

from my in-laws i got(in addition to my new love, the griddle pan from le creuset) four rob ryan plates. i love them and use them every day. from my own parents j and i got a cooking class at jamie oliver’s restaurant! can’t wait. we also got a scarily sharp global knife, a knife sharpener, musical tickets, some money that i’ve turned into euros for our trip to paris, some pretty glittery hair clips and some bits and bobs.

what did you get?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • åååå så søte og fine gaver!
  Jeg fikk sendt over noen fine gaver fra Norge til England, blant annet “Beatles” av Lars Saabye Christensen som jeg absolutt elsket! Hjemmestrikkede varme votter, kvikk lunsj og fikk i tillegg en veldig fin CD av Alt-J :)

 • Av Iben fikk jeg ny morgenkåpe (siden hun har gulpa ned den andre), av min mann fikk jeg favorittparfymen Poême og så fikk jeg en skikkelig ny-mamma-velvære-pakke med bodyolje, håndkremer, Rosebudsalve og Kusmi-te fra min svigerinne.

 • Jeg fikk hefter med kryssord i, spesiell god syltetøy, en zoku ice pop maker, bøker og noen små saker til. Så fikk jeg parfyme, men det var en gave til meg selv.

 • Jeg fikk en blå lampe formet som en kanin, mummikopper, økologisk body lotion fra lavera, hjemmelaget perlebolle og et kort fra min bror hvor det sto at han var glad i meg <3

 • Jeg fikk veldig mye fint, men noe av det som betydde mest var ei svær eske med Maltesers fra ei venninne her i England. At noen tenkte på at jeg kanskje var litt lei meg i jula var så utrolig koselig, spesielt når vinterdepresjonen satt i som verst, og jeg helst skulle vært hjemme til jul. I tillegg fikk jeg masse fine (og lange!) kort fra mamma og pappa, familie og venner hjemmefra. Og bøker bøker bøker!

 • Så mye fint du og dere har fått! Omtenktsomme julegaver er så hyggelig å få. Jeg ga vennene mine streng beskjed om at jeg ikke ville ha gaver i år, ettersom jeg bare var hjemme i noen uker og har veldig liten plass i Paris-leiligheten min (og i kofferten som skulle være med tilbake, for den saks skyld!). Jeg fikk noen småting som jeg ble ordentlig glad for, og som jeg bruker og gleder meg over her når savnet er som verst. Det er alltid en bonus ved bra gaver, at man tenker på dem man fikk dem av!

 • Fekk heimestrikka pulsvarmerar og myntlomme i marius-mønster frå eine tanta mi og ei venninne. Skulle nesten tru det var planlagt. Fekk også ei tjukk bok med masse fine fotografi (Click!), og ein del produkt frå Lush for å nemne nokre gåver :) Er glad for at både vener og familie er kjempegode på å finne på gåver <3

 • så veldig herlige gaver fra omtenksomme venner og familie! jeg fikk den aller fineste røde veska som jeg så på en second hand shop i prenzla for to somre siden og aldri fikk ut av hodet. den er grønn inni og har to store kuler til å åpne å lukke, slik at den ser ut som en kjempestor rød skinnpung. jeg vet ikke hvordan mor og far fikk tak i den, men det var nok ikke enkelt og jeg elsker dem for at de lette den opp for meg!

 • Jeg fikk bare fine ting, to fine kakefatt. nydelige skåler fra loppemarked, penger, neglelakk, strømpebukser, masse mummikopper, kakao, rosa slikkepott og mer jeg ikke kommer på nå.