new instagram heroes: cherry blossoms, beautiful tiles and balloons soaring under the ceiling.

her er nokon instagramkontoar som har inspirert meg litt ekstra i det siste. tenk kor fint det er kor dag-til-dag instagram starta, og no er det ein så stor kanal for inspirasjon og for å visa fram seg sjølv.

stephanie_somebody
stephanie_somebody
lyse duse bilder med masse blomar.

valentinerie
valentinerie
ein fotograffeed med så fantastiske bilder.

laynieflores
laynieflores
new york-sakn i kvadratiske ruter.

galaoro
galaoro
nøye kurert, fint redigert.

mariebee
mariebee
får småbarnlivet til å verka uimotståeleg.

kva har inspirert dykk i det siste?

translation:
these are some instagrammers that have been inspiring me lately! what about you?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så mye fint! Personlig liker jeg ikke instagram-brukere som tar bilder med faktiske kamera, og så gjerne redigerer dem ganske mye, før de til slutt overfører dem til telefonen og legger dem ut; da blir poenget borte, synes jeg.
  Helt enig i at det er morsomt å tenke på den enorme utviklingen Instagram har hatt! Blir spennende å se hva som skjer videre i Terms of Use-debatten.
  God torsdag!

  • det syns eg óg absolutt! av desse er det kun nummer 2 som har nokre av bileta frå vanlige kamera, i alle fall som eg kan sjå.

   terms of use-debatten vart jo egentlig blåst way out of proportion sidan dei dagen etterpå la seg på rygg og sa “neida neida neida plis ikkje reis ifrå oss”, haha.

 • Instagram er så fint, underbygger veldig ordtaket (er det et ordtak?) “det beste kameraet er det du har med deg”. Jeg deler ingen bilder, men instagram har alikevel fått meg til å dokumentere øyeblikk som ellers ville vært long gone nå. Og så er det jo veldig inspirerende å titte innom andres liv da.

 • Takk for tipsene! Veldig fine – særlig galaoro likte jeg godt. Er blitt litt bitt av basillen – ja, og oppdager stadig nye flinke IG’ere. Men mine favoritter er faktisk venninner av meg: @Verann og @marte_marie_forsberg. Tror særlig du vil like den siste. :-)

 • i am new in instagram and looking for inspirations lately. i like the subtle colors and brownish mute one. wondering if some of them were taken wih analog or dslr cam before put in instagram. thanks for collecting all this :-)