spring.

replaced christmas with hopes of spring.

det har vore ganske crazy tilstandar denne veka; måndag hadde me eit fem timar langt møte på samlaget med mange fine folk om boka, etterpå reiste me utslitte tilbake til london og sov heile vegen alt me kunne. i dag jobbar eg med heimesider og bloggar(virkar som det er mange som vil starta på nytt i det nye året) og med å gå gjennom notatane til redaktøren vår, ser massive mengdar friends medan eg kodar, og innimellom alt har eg pakka ned den lille biten jul me hadde og erstatta den med våren.

ps: om de lurer på kva som ligg ved sidan av vasen er det ei nålepute som jostein sydde til meg til jul, med gullnåler i.


translation:
it’s been kind of crazy this week: on monday we had a five hour long meeting at our publisher’s office with a lot of lovely people about the book, then we went back to london exhausted and we slept all the way there. today i’m working on blogs and homepages(seems like a lot of people are wanting to start fresh in the new year) and going through our editor’s notes, watching massive amounts of friends while coding and inbetween i’ve put our little bit of christmas in a box and replaced it with some spring.

ps: if you’re wondering what’s next to the box on the table, it’s a pin cushion that j made me for christmas, it’s got gold pins in it.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *