january.

january.january.january.january.january.january.january.january.january.january.january.

 

me bakte scones til frukost første januar, maten var på bordet klokka halv fire og det var allereie mørkt ute og me godta oss med tanken på at me er vaksne og kan bestemma sjølv. også tok besøket plutseleg slutt, eg og jostein vart einsame att ei natt i gamlahuset og åt is i senga før me somna. då me skulle reisa var det full storm over glattisen, men eg såg på alle fjella og tenkte på kor mykje eg kom til å sakna dei likevel.

translation:
we baked scones for breakfast on january 1st, we ate at halv three and it was already dark out, we found great joy in knowing that we were the grown-ups now. the visit ended, j and i were alone one night and had ice cream in bed before we fell asleep. when we left a storm helped us on our way across the shiny ice covered road. i looked at all the mountains and thought about how much i would miss them after all.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Januar begynner gjerne med oppbrudd og endringer, men så faller den liksom til ro etterhvert. Jeg har gått en tur i nabolaget mitt nå nettopp, for her i Paris blir det ikke mørkt før halv seks, og det har dukket opp flere nye barer og butikker i løpet av ferien! Det er så morsomt at enkelte ting forandrer seg, som de store byene, mens andre ting – som julefeiring med gode venner på små steder – føles likt år etter år. Heldigvis! Nesten ingenting er koseligere! Jeg savner også både folka og omgivelsene allerede, så du er ikke alene om det. God mandagskveld!

  • thank you! yes, i think it will be fun when i’m grey and wrinkly to look back on my life and be able to see it so clearly, and hopefully remember how everything was behind the scenes as well.

 • Halloen!
  Lurte berre på ein liten ting.
  Kva for eyeliner brukar du? Eg har eit par flytande, men alle berre klumpar seg saman og drysser av augna mine etter nokre timar. Godt mogleg det er slik alle er, men dersom du har ein fantastisk ein som ikkje er slik, kunne du ha hjulpe meg?
  Ha ein fortsatt fortreffeleg kveld!

  • eg brukar kun sephora sin eigen, den er perfekt for meg! ein får kun kjøpt den der, eg plukkar den opp når eg er i paris og da kjøper eg eit par så eg har ei stund. den sit på heile dagen, men er ikkje tørr.