new years’ eve.

december.december.december.december.december.december.december.december.december.december.december.december.december.

etter me hadde pynta treet og fått fyr i omnen så begynte me med maten. eg tok ein råsjangs med vår halve kalkun og det vart ordentleg godt. me åt og drakk og åt litt meir, faktisk så mykje at me aldri orka å eta desserten. så spelte me spel og drakk drinkar før klokka var tolv og sara drog ut overraskinga ho hadde tatt med: papirlykter! me gjekk bort på jordet, tente litt stjerneskot før me fekk dreisen på lyktene. me sendte dei opp til himmelen med ein millionar håp for det nye året. så sat me oppe og nekta å legga oss sjølv om me egentlig var altfor trøtte av kalkun og raudvin og speladrenalin.

translation:
after we had decorated the tree and got the house warm we started to make the food. i was brave with the turkey and it paid off, we ate and drank and ate some more. so much so that we never did eat dessert. we played games and drank drinks before midnight and sara got her surprise out: paper lanterns! we lit them up and sent them into the sky with a million hopes for the new year. then we stayed up and refused to go to bed even though we were really too tired from turkey and red wine and board game adrenaline.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *