blogg 2013. go!

Skjermbilde 2013-01-02 kl. 20.44.06

i fjor skreiv eg og spurte om kva de ønska dykk av blogginnlegg i det kommande året, de skreiv ein heil masse fantastiske tips som gav meg inspirasjon heilt ut i fingertuppane, så eg tenkte at i år innvigar me det som tradisjon! så, kom med alle små ynskje de har, eg gjer dei om til snøfnugg som eg sparar på til eg treng dei, og ser på korleis dei ser ut i lag for å finna på idear av meg sjølv.

 

translation:
last year i asked you what you wanted me to blog about in the upcoming year, you gave me so many amazing tips that inspired me to my fingertips, so i thought this year we’ll make it tradition! give me all your wishes, i’ll turn them into snowflakes and save them until i need them, and take a look at how they look together to come up with things on my own.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg elsker å lese alle de flotte listene dine! Er også veldig glad i matoppskrifter, og bilder av de flotte klærne dine. Hver gang jeg går igjennom arkivene dine, ender jeg opp med å gå i kjoler en uke. :)

 • Lister! Elsker listene dine. Er enig med Gina, synes du har så fin stil, kan du ikke vise mer av klærne dine? I tillegg er de “bits&bobs” innleggene dine helt nydelige, du er så flink til å ta bilder!

 • Har akkurat oppdaga etsy-universet for fullt, kjekt om du hadde laga ei liste over dine favorittbutikkar på Etsy.com! :)

 • jeg hadde syntes det hadde vært supert om du kunne blogge (mer) om: boka deres, generelt bra nettbutikker, garderobe (nøkkelplagg, basis garderobe, alle de fine kjolene dine, festantrekk, diy klær (og oppskrifter på disse), hvordan man kan sprike opp en antrekk med eks. smykker, brosjer osv), biler bilder bilder, kanskje noe sånt som “utfordring for uka” eller noe, musikk og middags tips :)

  Lykke til i 2013! håper du får gjort alt du vil og mer til! :)

 • Bare skriv og ta bilder akkurat som i 2012 og årene før der, så er jeg mer enn fornøyd :) godt nytt år Mariel, og takk for alt det fine du delte via bloggen, med meg og mange andre :)

 • Som mange seier: lister! Elskar lister! Av alle slag :) Og om klestilen din. Elskar den også, og syns det er så fint at du går i kjolar, gjer det altfor skjeldan sjølv, så det hadde vore deileg med litt inspirasjon :)

 • En guide i klesskapet ditt!:) og flere matoppskrifter, de er så utrolig innspirerende og gode de du tipser oss om! En guide i Paris om dine fovorittbutikker og spisesteder. En reise gjennom klesstiler opp gjennom tidene – sånn 1920, 1950 osv. :)

 • Jeg har fått med me at dere skal gifte dere om ikke så altfor lenge. Det hadde vert gøy med litt bryllupsinspirasjon fra bloggen din. Jeg planleger også bryllup :)

 • Fortset med smileruter! Gjerne meir om kle viss du vil det, du har ein veldig fin stil! Og så gjerne fleire ting der du inkluderar lesarane (som smileruter). Tving oss til å vere kreative! Løyndom-prosjektet ditt var også fantastisk, hadde vore gøy med noko liknande igjen. Og og ooooog så hadde det vore kjekt med fleire videoar! Oooog masse tips til kvardagslykke, takk.

 • Eg hadde blitt glad-glad om du kunne skrive nokre innlegg om korleis du klarer å leve eit så inspirerande og kunstnarisk liv som det du gjer. Kva som inspirerer deg når du står fast, er det nokre du har måtte valt vekk osb, osb.

  Bloggen din er fenomenal! x

 • as others have said — lists! i love lists, and it would be great if they could be ones that weren’t specific to you so that others could take and fill them out as well and then link back to you!

 • Do you think you could do a post sometime about how to take good photos? Your photos are AMAZING, I would love to learn something about photography from you, like what time of day to take photos, camera settings…simple things :)

 • Åh, Mariell. Jeg vil så gjerne at du skal skrive om sex og samliv. Det er ett av mine favoritt-temaer, og du er en av mine favoritt-skrivere.

 • Jeg elsker listene som du skriver så fint, lister for hva man kan gjøre på reise eller en tirsdag eller en dag man er syk, type “så lager du havregrøt og tar rosiner på og spis den helt i stillhet mens du tenker på det fineste du vet”. Et spesielt listeønske er lister for den som er aldeles aldeles blakk, enten det gjelder hvordan spare penger på lure måter, eller hva man kan gjøre av morsomme og bra ting og få tiden til å gå, når man ikke har råd til å bruke en krone.

  Hjertelig hilsen Randi

 • Jeg lurer sånn på hva slags kamera du bruker og objektiver du har. Hvilken linse er brukt på rose bilde ditt her? Nydelige bilder!

 • Skriv om hvordan du ønsker 2013 skal bli. Og hvor og hvem er du om fem/ti/femten/tjue år? Ellers litt om deg som kreativ sjel på internettet og i sosiale media – er det en berikelse eller en utfordring at bilder spres som de gjør på nett? Jeg tenker i forhold til opphavsrett og ‘eierskap’ til ideer, bilder og tanker.

  Ellers liste for en dag du er blakk og desperat etter å finne på ting.

  Flere prosjekter a la julekalenderen og smileruter.

 • om hverdagslivet, om kreativitet, om å tørre, om å gi slipp på det som ikke gir noe positivt, om boka, om bryllup. også liker jeg bits&bobs, den er så fin! gleder meg til å lese i 2013 også.

 • om london og om tankene dine, synes de beste innleggene dine er de i kategorien texts and thoughts! det er sånt som får meg til å tenke at i morgen kan bli en bedre dag. :) I likhet med flere over så elsker jeg også listene dine!