my new year.

god dag! eg er så fornøgd med at me snart er over i eit nytt år, året der eg blir forfattar på ordentlig og kanskje kan tru på at det er sant at eg har skrive ei bok. anna enn det finst det mange ting eg vil gjera i 2013, her er ei liste over sånt. eg har aldri nyttårsløfter, dei visnar alltid hen og blir deprimerande, så eg har berre planar og billettar og sånt som eg har lyst til no når me går inn i det nye året.
space

Untitled
reisa til paris. har brennheite billettar i mailinnboksen allereie.
space

Untitled
flytta til ny leilighet.
space

Heute ist der 26. September 2011.
kjøpa eit stort fint bord og ein fin stol som eg kan sitta i og lesa.
space

Untitled
skaffa planter.
space

The feeling you get when you go to the movies alone.
gå meir på kino.
space

Untitled
tegna meir og gløyma at eg ikkje er så flink.
space

Untitled
ta fleire bilder av meg sjølv. ta fleire bilder generelt.
space

Untitled
prøva å ta fri iblant, frå alt.
space

Untitled
skriva eit bra plot til ei barnebok.
space

Untitled
få sjakkruta kjøkengolv.
space

Skjermbilde 2012-12-25 kl. 21.11.52
fylla hol i boklista mi, kanskje lesa litt meir klassikarar no som eg er blitt vant til downton abbey-verda.
space

Skjermbilde 2012-12-28 kl. 13.40.13
kjøpa ein sykkel.space

Skjermbilde 2012-12-28 kl. 13.41.07
bu i gamlahuset nokre månadar, baka rundstykke og stå opp tidlig, fyra i peisen og låna svigermor si symaskin. reisa på besøk til bestemor som ikkje er flyktig og få ordentlig skrivero.space

translation:
things i want to do next year: go to paris. move to a new apartment. buy a nice big table and a chair i can sit in and read. get some plants. go to the movies more often. draw more and forget that i’m not that good. take more pictures of myself, and more pictures in general. try to take some time off sometimes, from everything. write a plot for a children’s book. get a checked kitchen floor. fill some holes in my book gap. buy a bicycle. stay in the old house for a few months, bake rolls and get up early, keeping the place warm, borrow my mother-in-law’s sewing machine. go on visits to my grandmother that aren’t fleeting, get some peace and quiet to write.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Ta mer bilder ja, og printe de ut og sette de i fotoalbum! Ha bilder av deg selv som ung, som en kan mimre tilbake på seinere i livet :)

 • Fine og realistiske nyttårsforsetter! Selv dropper jeg forsettene og lar livet trampe opp stier for meg – så er det bare om å gjøre å velge riktig vei.

 • Kjempebra liste! Du har skrive ned mange bra punkt her, eg håpar me får lesa fleire innlegg her om kva bøker du har lest og små tankar frå deg om du likte dei. :)

  Ha ei flott nyttårshelg!

 • Å ha planer er en god idé. Jeg tror, planer er mindre skremmende og tvingende en nyttårsfortsetter. Har noen planer selv (desverre ikke en eneste billett) , men ga opp å tenker over fortsettene.

 • jeg er helt enig med deg. jeg har aldri hatt et nyttåsrforsett selv, men liker å tenke på fine ting jeg skal gjøre for å bli glad.
  i 2013 vil jeg reise til et sted jeg drømmer om, spise akkurat det jeg har lyst på til middag så ofte som mulig, drikke litt mer boblevin og unne meg selv tid til å lese bøker som ikke har noe med studiet å gjøre når jeg egentlig ikke synes jeg har tid til det.
  ingen forventninger, men å drømme – det er lov.

 • Hello, I just want to say how happy I am that I’ve found your blog again! I’d been reading your blog for two years (well the blogs you used to have then) and then the link stopped working for me and I was so sad that I thought maybe you weren’t blogging any more. But then this morning I found your blog all over again on Jessica Silversaga’s blog and I am so happy! I have missed your beautiful pictures and sweet words so much! I intend on sitting here this morning drinking tea and catching up on all of your beautiful posts that I’ve missed :)