joyeux noël.

christmas!

god jul, alle saman! håpar de er proppfulle av twist og ingen planar, på sofaen under eit teppe med ei bok. eg har hatt ei så fin jul så langt, og har fått nydelege gåver. her er eg framfor juletreet vårt, med julegåva frå jostein på cardiganen; den finaste brosjen frå kate spade. no skal me eta middag og sjokolademousse før eg skal smyga ned i senga og skriva litt.

kva har vore det finaste med jula så langt? noko av det beste eg veit er å få vera litt born igjen, sitta i sofaen og sjå på film medan mamma og pappa lagar middag. <3

translation:
merry christmas to you all! i hope you are filled with chocolates and no plans, on the sofa with a blanket and a book. i’m having such a great christmas and i’ve gotten some amazing gifts. here i am in front of our tree with my gift from jostein on my cardigan; the most beautiful kate spade brooch. now: dinner time and chocolate mousse before i sink into bed for some writing. what has been your favorite part of christmas this far?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • God jul, og takk for at du har delt så mye koselig med oss nå i desember (og ellers òg, for den saks skyld). Det aller hyggeligste jeg har opplevd hittil denne jula, tror jeg er at mamma sto opp tidlig i dag for å lage julefrokost bare til meg før jeg dro på jobb i dag. Verdens beste mamma!

  • Dette ser og høres koselig ut! Ingen fare, hoho; jeg er full av julefred og julefryd og julekaker, og har sittet i godstolen og lest tegneserier i to timer i dag, men før det var jeg ute og fjaset i hagen! Man blir faktisk aldri for gammel til å kle seg godt og leke i snøen.
    Det føles helt og holdent magisk å være hjemme til jul etter første semester i Paris, så jeg setter ekstra stor pris på klemmene, vinterværet, gløggen og alt det andre jeg har savnet i desember.
    Ha en fortsatt strålende julefeiring, Mariell!

  • Kanskje i går kveld, då vi var så mange rundt kaffibordet etter middagen at vi måtte sette stolane ekstra langt frå bordet, og vi prata og lo så mykje. Eller i dag, då eg gjekk tur og det begynte å snø sånn skikkeleg.

  • min favorittdel sålangt er lillejulaften klokken 07:30 om morgenen. rett før sola stod opp sendte jeg en sms med teksten “jeg er forelska i deg” og fikk tilbake “ditto”. endelig

  • til tross for at dette er min første jul uten noen i familien rundt meg så har det gått overraskende bra! litt krisehjemlengsel i går, men jeg har verdens beste vertsfamilie så det går, det går. <3 god jul mariell, håper du koser deg!

  • Det beste med jula så langt har vært å komme hjem. Her får jeg være alene akkurat så mye som jeg har lyst til, spille piano så mye jeg vil og drikke så mye kaffe jeg vil. Og hvis jeg blir lei av meg selv er det bare å gå ut i stua, så kan jeg være sammen med mamma og pappa.