bits & bobs.

bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.

den siste veka i london var full av eventyr. eg reiste til det nye svensk-franske bakeriet i hoxton, fabrique. så feira me vår eigne lille julaftan og opna gåvene våre ilag kvelden før søskena til jostein kom for å feira jostein sin graduation med oss. eg var så innmari innmari stolt.

translation:

our last week in london was packed with adventure. i went to visit the new swedish french bakery in hoxton, fabrique. we had our own little christmas eve and opened our presents together the night before j’s siblings joined us for his graduation ceremony. i was beaming with pride.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *