bits + bobs.

bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.bits + bobs.

her er nokre ruter frå veka mi, den har vore litt crazy egentlig. eg har beundra mitt nye verk: eit sengeteppe som eg laga forrige helg. den var målet mitt for 2012, er så fornøgd med å ha fullført det. eg har óg vore hos frisøren, skrive mange tusen ord, ete fiskeburger i notting hill og persillepasta heime, gått tur i kensington og baka fantastiske mengdar kjeks og karamell. dei siste bileta med den lille champagneflaska er frå i dag, eg og jostein feira nokon ganske bad-ass nyhende.

translation:
this week has been kind of crazy, really. i’ve admired my new quilt. it was my goal for 2012, i’m super happy i finished it. i’ve been to the hairdressers’, written many a thousand words, eaten a fish burger in notting hill and parsley pasta at home. j and i went for a walk in kensington, i’ve baked massive amounts of cookies and caramel. the last pictures with the mini bottle of champagne are from today, j and i celebrated something pretty bad ass.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *