thursday in knightsbridge.

thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.

torsdag stod me opp tidlig og tok toget til knightsbridge, for me hadde nemlig blitt invitert til harvey nichols på champagnefrukost med perrier jouet. me drakk champagne og snakka om paris og kjærleikshistoria som perrier jouet er. etter eit par timar med champagne snurra med ned og ut og til hyde park der me åt lunsj og spaserte som eit gamalt ektepar.

translation:
on thursday we went to knightsbridge for a champagne breakfast at harvey nichols with perrier jouet. we drank bubbles and talked about the love story that perrier jouet is. after a few hours with champagne we went to hyde park where we had lunch and walked around like an old married couple.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *