nedsnødde rotgrønnsaker i omn.

Skjermbilde 2012-12-03 kl. 10.00.32

denne veka er oppskrifta ein josteinogmariell-klassikar. denne middagen et me nemlig uendelege variasjonar av to-tre gongar i veka nesten halve året rundt, og den er så enkel og trøstande og god. byr til og med på to dressingoppskrifter og ei kokebokanbefaling! her finn de oppskrifta:

nedsnødde rotgrønnsaker i omn.

 

translation:
this week’s recipe, unfortunately only in norwegian.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hei! Jeg laget denne i dag, og det ble nydelig! Brukte sånn pakke med fetasnack, og brukte den krydderoljen til å vende grønsakene i, skikkelig godt. Bra med kjøttløse oppskrifter :D Og veldig fine bilder.

  • Hei Mariell! Elsker denne oppskriften men finner den ikke lenger på nettsiden du linker til :/ Kunne du muligens sendt den til meg eller lagt den ut på nytt? Er jo ganske straight forward, men liker at du har så mange gode alternativer til ingredienser og slikt! Ha en fin dag!