heartburn.

heartburn.
denne boka las eg forrige veke, den var så utrulig fin. eg såg på lena dunham sin instagram at ho hadde kjøpt den og stola så blindt på hennar smak at eg berre kjøpte den! nora ephron har skrive den, og den er laust basert på hennar eige liv. etter eg hadde lest den såg eg filmen med meryl streep og jack nicholson, óg veldig fin men eg føretrekk heilt klart boka.

heartburn.heartburn.
den handlar om rachel som er gravid i sjuande månad når ho finn ut at mannen hennar er utru og korleis alt blir snudd litt på hovudet etter det. rachel er matskribent, og midt imellom samtalane og skildringane finst små oppskrifter, som på potetmos og key lime pie. ho har eit så vidunderleg levande språk, absolutt ei bok å lesa i vinter. (beklagar at det er litt vanskeleg å lesa på bildene, de må kanskje berre stola på meg!)

translation:
i read this book last week, heartburn by nora ephron, loosely based on ephron’s own life. i saw a picture of it on lena dunham’s instagram and trusted her judgement completely. it’s about rachel who is seven months pregnant when she finds out her husband is cheating on her(very much based on eprhon’s own life), and about how everything gets turned upside-down after that. rachel is a food writer, and inbetween the conversations and descriptions there are small recipes, like for mashed potatoes and key lime pie. she has such a vivid language, absolutely a book you should read this winter. the movie is good too, but i absolutely prefer the book.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *