oh, oh comely and i.

me in oh comely.me in oh comely.me in oh comely.

no kjem det litt spennande nyhende her! eg har jo snakka om oh comely før, det er eit av mine favorittmagasin og dei skriv om kreativitet og mot og alltid mykje nytt og rørande og unikt. i utgåve 13, novemberutgåva, er ei av sidene mine. for eg har såvidt begynt å skriva litt for dei. det er min aller første tekst publisert på engelsk. den handlar om familie, og eg likar den veldig godt. håpar at de gjer det óg!

 

translation:
some exciting news: i’ve talked about oh comely before, one of my favorite magazines. they write about creativity and courage and do things that are fresh and moving and unique. in number 13, the november issue, is one of the pages mine. i’ve just started writing for them, and my first text is about family. i like it a lot, and i hope you do too.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *