manhattan murder mystery.

eg og jostein ser film kvar kveld no, det er så fint når det er så mørkt og me jobbar heile dagen. så surrar me oss opp med dyna og frukostblanding og ser på film etter film. forrige veke såg me carnage, seeking a friend for the end of the world, men who stare at goats også denne, ein woody allen-klassikar; manhattan murder mystery.

den handlar om eit par som, når nokon i bygget deira døyr blir mistenksomme og startar sin eigen lille etterforskning.

manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.manhattan murder mystery.

den er ein hitchcock med ein moderne komedie-tvist. veldig bra, veldig spennande. absolutt sjåverdig, og det er alle dei andre filmane me såg forrige veke óg.

translation:
we’re watching films every night now, and loving it. particularly good was this one, manhattan murder mystery by woody allen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *