fresh green tomatoes and salted caramel birthday cake.

sunday.sunday.
laurdag tok me overgrounden til haggerston og broadway market der me møtte fine ulrikke som bur her i haust.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
me gjekk rundt og såg på all maten og kjøpte litt magasin før me gjekk vidare til kafé. me åt lunsj og kake og kjeks.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
også sat me der heilt til det vart mørkt og snakka om oslo, om london, om familie og om kjærleik og sakn.

sunday.
så sa me au revoir og reiste heim same vegen som me kom. resten av min laurdag var masse seinfeld, film og omfattande hårvask.

kva har de gjort i helga?

translation:
on saturday we met ulrikke at broadway market. we walked around and looked at the food before we went to a cafe where we had lunch and cake and we sat there forever talking about family and relationships and home towns.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så fine bilder :)
  I helgen har jeg og min kjære vært på hytta i Finland. Vi har spilt masse scrabble, gått tur i skogen og hatt det veldig fint. Hyttelivet er herlig :)

 • Hei! hadde blitt glad for fleire innlegg om bryllupsplanering! :) er det nåke du er i full gang med sjølv om vi ikkje ser det så mykje bloggen? Nysgjerrige hjartesukk fra Oslo!

 • Hei, jeg skal snart en tur til london og i områdeet brodway market. Jeg har så lyst til å se om jeg klarer finne denne søte kafeen du har lagt ut bilder fra. Den kaken så jo helt fantastisk ut. Har du mulighet til å fortelle meg hva den heter?

  Fine bilder, som alltid!

 • på fredag hentet jeg engangskamera-bildene som ble tatt i sommer og på målrock (i årdal!!!) og fikk boken the perks of being a wallflower av pappa. lørdag dro jeg på kino med barndomsvenner og venninner og så the perks of being a wallflower, selv om jeg ikke hadde lest ferdig boken.. noe jeg angrer fælt på. endte opp grinende på bussen hjem igjen, den var så fin. og søndag fotograferte jeg i en dåp for første gang. det var gøy!

 • Denne helga har eg ikkje gjort nokon ting utenom å sakna ho vakra som eg ikkje ser før 8 desember. Men då har me romantisk getaway til london saman, så det er verdt det.

 • Forresten så kjente jeg jo igjen stedet. Violet Cakes, utrolig koselig og bra sted. Anbefaler noen av bøkene Claire Ptak har skrevet. The Whoopie Pie Book eller Leon-Baking & Puddings for eksempel.

 • Har hatt jobbhelg, nattskift. Jeg vasker tog når jeg ikke leser pedagikk på skolen. Inimellom jobb fikk jeg skrevet ferdig en av innleveringsoppgavene. Endelig hverdag igjen og litt mer tid til å gjøre ting som å bake brød og se miss marple.