all of the lights.

all of the lights.all of the lights.

livet kan virka litt grått når det blir så grått og mørkt ute, eg føler meir at eg treng oppmuntring i dei mørkaste månadane. i år bestemte eg at eg skulle gi meg sjølv lys! så eg kjøpte ei 13 meter lang lyslenke med runde lysbollar. no ligg den over halve soverommet og gjer at det føles som eit hemmelig fort omtrent heile tida.

kva gjer de for å finna lyset?

translation:
life can seem a little grey when it turns grey and dark outside, more than usual i feel like i need to be cheered up. this year i decided to gift myself some light! so, i bought a 13 meters of string light with round light balls. it stretches across our bedroom and makes it feel like a secret fort. what do you do to find the light?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • åh har sett sånne lys flere steder i det siste! skal definitivt kjøpe det også! jeg drikker te og ser på fine filmer i mørket, kanskje tenner et fint duftlys

 • Det ser skikkelig koselig ut, synes jeg! Jeg kjøper friske blomster, skriver hvasomhelst med fargerike girlander-bokstaver på veggen, tenner levende lys, klipper ut inspirerende bilder og henger dem opp, skriver kort og brev til fine folk og lager kaffe som det første jeg gjør om morgenen slik at lukta får spre seg i leiligheten. For eksempel. Lyset ligger i alt som er fint!

  • der me budde før teikna me ein stjernehimmel i taket med sjølvlysande tusj, det var så himla koselig. me vaska det ikkje ned då me flytta heller, så det kan godt henda det framleis er der.

 • Å, så fint, jeg har sett litt etter sånne selv, hvor kjøpte du disse?

  Ellers vil jeg si at bloggen din er elskverdig:)

 • I do exactly the same as you. I have a string of lights behind the curtains in my living room and it gives the room a soft, warm light. And I light candles everywhere!

 • å, så koselig dere har det!
  jeg tenner masse stearinlys og har røkelsepinner med kanellukt brennende ved skrivebordet, og passer på å gå ut mens det er lyst ute, for å liksom suuuupe opp alt det fine med dagslyset før det blir mørkt igjen.

 • Åh, ljusslingor är underbart! Har en ovanför sängen som lyser lite fint och gör mig lite glad. Men mitt bästa sätt att få lite ljus är helt klart stearinljus. Långa, vita i gammaldags ljusstakar!

 • It looks so lovely and cosy! I keep christmas lights in my room all year and I switch them on everytime when it’s rainy and gloomy outside. Some nice scented candles are also a great idea.

 • lovely! i’ve been wanting to do this in my apartment for ages but keep forgetting. thanks for the inspiration!

  in the darker months i love lighting pretty candles that smell nice. my favorite right now is the orange flower one by apc.

  <3

 • Jeg planlegger kjøkkenhagen min, bestiller frø og planter masse ting innendørs under plantelys. Da har jeg dagslys hele året selv om jeg bor i mørketid-land. Jeg har også masse vokslys, lyslenker og fine lamper rundtomkring. :)

 • aah I spot an Emma Block illustration! :D

  I’ve just done a cute thing with light that you’ll love! I’ve pulled off the shades and stuffed them in the roof on my dolls house so that the light somes through the little dorma windows – it’s super cute! :)
  xx