our 8th birthday.

anniversary.anniversary.

på fredag, vår åtteårsdag, spratt eg ut av senga og på tesco for å kjøpa croissantar og parma og appelsiner og lys. me åt frukost med dessert i senga. resten av dagen jobba me, så krangla me litt før me gjekk på kino. det er vel det som er skilnaden på eitt år og åtte, det føles meir ekte og ikkje så krise om ikkje alt blir som planlagt. me åt megagigais frå haagen-dasz før me tok toget heim og såg på krim i fanget til kvarandre.

translation:
on friday, our eight year anniversary, i bounced out of bed and went to tesco to buy croissants, parma ham, oranges and candles. we ate breakfast with dessert in bed. the rest of the day we worked, then we had a fight before we went to the movies. that’s the difference between one year and eight, i guess. it feels more real and it isn’t the end of the world when things don’t go as you planned. we ate huge ice creams from haagen-dazs before we took the train home and watched a crime show in eachothers laps.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *