blog designs i’ve done this fall.

når eg ikkje skriv på boka eller tek bilder av meg sjølv så lagar eg bloggar og heimesider på bestilling. her er nokre av bloggdesigna som eg har laga no i haust:

blog designs i did recently.blog designs i did recently.blog designs i did recently.blog designs i did recently.

sjå på dei nærare: 1. synne rf. 2. minismartinis 3. sara olivia b. 4. lille regnbue.

det er ei vidunderlig verd, det her med webdesign. ein forsvinn heilt inn i kodar og det er som å læra seg sjølv eit nytt språk. eg er så glad for å ha starta min lille sidebusiness, det gir meg mykje glede.

translation:
when i’m not writing a book or taking pictures of myself, i’m making homepages and blogs for people. here are some of the designs i’ve done this fall. it’s a wonderful world, webdesign. you completely dissapear into codes and it’s like learning a new language. i’m so happy to have started my little side business, it gives me great joy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *