dekonstruert pasta pesto – ein økologisk kjøttlaus måndag.

no er det måndag igjen, og de veit kva det betyr? meatless monday og oppskrift her i bloggen. denne veka køyrer eg oppskrift ihop med økologisk.no, der har eg posta ei oppskrift på dekonstruert pasta pesto med ingrediensar som er enkle å få tak i økologisk i noreg. den smakar som sommar på fat når det er mørkt og grått og kaldt ute, og det kan kven som helst trenga litt av no. her har de linken, og er de ekstra greie sprer de kjærleiken på twitter eller facebook; kjøttlaus økologisk måndag til alle!

ps: ikkje la dykk lure av ingressen, oppskrifta er sjølvsagt på nynorsk.

 

translation:
my recipe for deconstructed pasta pesto on this fine meatless monday, unfortunately only in norwegian.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *