cinema.

søndag er jo filmdag, og best av alt er anten å gå på kino eller bygga eit stort fort med alle tepper og dyner og puter og sjå på film der med popcorn. det skal me i dag, etter ein heil masse bokjobbing. her er tre filmar som eg har superlyst til å sjå:


ginger & rosa.


ruby sparks.


women on the 6th floor.

har de sett nokon gode filmar i det siste? eg og jostein var på skyfall på jubileet vårt, det var typisk bond men eg forstod faktisk plotet(eg har ein tendens til å overtolka bondfilmar og sitta igjen med ein masse spørsmål etterpå).

translation:
sunday is movie day! the best thing to do is either to go to the movies or build a fort in your living room with blankets and duvets and watch a movie in there. that’s what we are doing today, after a whole lot of book work. these are three films i would like to see soon.

have you seen any good films lately? j and i went to see skyfall on our anniversary, it was typical bond but i actually understood the plot(i have a tendency to over interpret james bond films and have more questions than answers when the film is over.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • gled deg til ruby sparks, den er fantastisk! du burde også se perks of being a wallflower om du ikke har sett den enda, siden stephen har skrevet manus og regissert selv skuffer den overhode ikke i forhold til boken!

 • Hvis du er en Jean-Pierre Jeunet-fan, eller kanskje heller Audrey Tautou-fan, og ikke har sett “Un long dimanche de fiançailles” (o store orginaltitler), se den!

 • filmfilmfilm <3

  The perks of being a wallflower, Another world, Stage beauty, Dancer in the dark, Candy, Mr. Nobody, The fall og sist men ikke minst Beasts of the southern wild.

  Sukk.

 • Her går det mest i tv-serier, for det er så kjekt at de varer så lenge. Jeg og min kjære så serien Homeland etter din anbefaling og den likte vi kjempegodt (takk!). I går startet vi på serien “Hell on wheels” (western med både indianere, skurker, helter og heltinner) og nå sitter jeg og nigleder meg til å se mer av den i kveld. Den kan virke litt “kaotisk” i første episode men etter en episode blir den bedre og bedre. Ha en fin filmkveld!

 • Helt enig i at søndag er filmdag! Har to franske animasjonsfilmer øverst på lista mi nå. Jeg skal også se Skyfall med kjæresten min snart (hurra for Paris-besøk av kjæresten, det vet jo du også mye om)!

 • takk, mer av dette! har vanskelig for å ‘finne’ slike fine filmer om dagen, så dette var kjempedeilig! har alt lasta ned women on the 6th floor og ruby sparks (så den nettopp, den var fin!). har i tillegg sett temple grandin (fantastisk!) etter du anbefalte den, og the intouchables etter noen i kommentarfeltet her anbefalte den. ellers har jeg nettopp begynt å se weeds, som jeg liker.

  det verste med å være nesten 10 000 km hjemmefra i 25-30 varmegrader så lenge som hele høsten er å gå glipp av årstidene. så når hjemlengselen, høstlengselen og vinterlengselen slår inn, som de har gjort de siste dagene, kan jeg krølle meg sammen i ei seng og se masse film og glede meg til å gjøre det samme med ei tykk dyne og en kopp kakao hjemme om under tre uker.

 • ååå takk for tips nå har jeg lyst til å se alle sammen! jeg likte skyfall veldig godt. ellers har jeg ikke sett så mange filmer i det siste dessverre. men ponyo er alltid er tips, den gjør meg så glad.