cinema.

søndag er jo filmdag, og best av alt er anten å gå på kino eller bygga eit stort fort med alle tepper og dyner og puter og sjå på film der med popcorn. det skal me i dag, etter ein heil masse bokjobbing. her er tre filmar som eg har superlyst til å sjå:


ginger & rosa.


ruby sparks.


women on the 6th floor.

har de sett nokon gode filmar i det siste? eg og jostein var på skyfall på jubileet vårt, det var typisk bond men eg forstod faktisk plotet(eg har ein tendens til å overtolka bondfilmar og sitta igjen med ein masse spørsmål etterpå).

translation:
sunday is movie day! the best thing to do is either to go to the movies or build a fort in your living room with blankets and duvets and watch a movie in there. that’s what we are doing today, after a whole lot of book work. these are three films i would like to see soon.

have you seen any good films lately? j and i went to see skyfall on our anniversary, it was typical bond but i actually understood the plot(i have a tendency to over interpret james bond films and have more questions than answers when the film is over.)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • gled deg til ruby sparks, den er fantastisk! du burde også se perks of being a wallflower om du ikke har sett den enda, siden stephen har skrevet manus og regissert selv skuffer den overhode ikke i forhold til boken!

 • Hvis du er en Jean-Pierre Jeunet-fan, eller kanskje heller Audrey Tautou-fan, og ikke har sett “Un long dimanche de fiançailles” (o store orginaltitler), se den!

 • filmfilmfilm <3

  The perks of being a wallflower, Another world, Stage beauty, Dancer in the dark, Candy, Mr. Nobody, The fall og sist men ikke minst Beasts of the southern wild.

  Sukk.

 • Her går det mest i tv-serier, for det er så kjekt at de varer så lenge. Jeg og min kjære så serien Homeland etter din anbefaling og den likte vi kjempegodt (takk!). I går startet vi på serien “Hell on wheels” (western med både indianere, skurker, helter og heltinner) og nå sitter jeg og nigleder meg til å se mer av den i kveld. Den kan virke litt “kaotisk” i første episode men etter en episode blir den bedre og bedre. Ha en fin filmkveld!

 • Helt enig i at søndag er filmdag! Har to franske animasjonsfilmer øverst på lista mi nå. Jeg skal også se Skyfall med kjæresten min snart (hurra for Paris-besøk av kjæresten, det vet jo du også mye om)!

 • takk, mer av dette! har vanskelig for å ‘finne’ slike fine filmer om dagen, så dette var kjempedeilig! har alt lasta ned women on the 6th floor og ruby sparks (så den nettopp, den var fin!). har i tillegg sett temple grandin (fantastisk!) etter du anbefalte den, og the intouchables etter noen i kommentarfeltet her anbefalte den. ellers har jeg nettopp begynt å se weeds, som jeg liker.

  det verste med å være nesten 10 000 km hjemmefra i 25-30 varmegrader så lenge som hele høsten er å gå glipp av årstidene. så når hjemlengselen, høstlengselen og vinterlengselen slår inn, som de har gjort de siste dagene, kan jeg krølle meg sammen i ei seng og se masse film og glede meg til å gjøre det samme med ei tykk dyne og en kopp kakao hjemme om under tre uker.

 • ååå takk for tips nå har jeg lyst til å se alle sammen! jeg likte skyfall veldig godt. ellers har jeg ikke sett så mange filmer i det siste dessverre. men ponyo er alltid er tips, den gjør meg så glad.