the way i need you is a loneliness i cannot bear.

delivery day.delivery day.

 

i dag har eg og jostein vore tospann i åtte år.  det er meir enn ein tredjedel av livet mitt, og eg lærer framleis nye ting om dette fantastiske mennesket. dette mennesket som passar på at føtene mine er varme, som pressar meg når det trengs og stryk meg på ryggen til armen blir øm. som har gjort meg trygg og sterk og modig. som eg skal oppleva heile verda med og som framleis gjer at det kitlar i håndledda. det er overveldande å elska nokon så mykje, men eg ville ikkje hatt det på nokon annan måte. i helga feirar me oss! for me er ganske fantastiske.

translation:
today, j has been mine for eight years. that is more than a third of my life, and i’m still learning new things about this amazing person. this person who makes sure my feet are not too cold, who pushes me when i need it and cuddles me until his arm is numb. who has made me safe and strong and brave. who i’ll encounter the entire world with and who still makes my wrists tickle. it’s overwhelming to love someone this much, but i wouldn’t have it any other way. this weekend we are celebrating us! because we are pretty amazing.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *