new places.

om eg lukkar augene ser eg dette:

UntitledPrologueFIKAUntitledUntitledUntitledswedish wafflesUntitled

dei siste månadane har eg vore så uendeleg reisesjuk, endringssjuk. lengtar etter å pakka nesten ingenting i ein weekend bag og reisa med toget ein eller annan stad, nesten ikkje nøye kvar, berre ein stad der dei snakkar litt annleis enn her, med kvitt servise og tomater til frukost. kanskje det er sånn ein blir når vinteren er på veg.

translation:
if i close my eyes, this is what i see. the last few months i have been so eager to travel, eager for change. i long to pack almost nothing in a weekend bag and go on the train somewhere, doesn’t really matter where, just somewhere they talk different from here, with white plates and tomatoes for breakfast.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *