#fourmoreyears.

You make me smile.
ppimm

no har eg endelig vakna etter ei veldig lang natt og morgonkvist. i år som for fire år sidan fulgte me med på valget time for time og rista på hovudet over rare korrespondentar og upassande utsagn, åt ben&jerry’s og oreos og såg seinfeld med eit bittelite cnn-vindauge til høgre. me holdt hender når dei siste stemmene kom inn og pusta letta ut då det vart klart at obama får fire år til. det følast som å vakna til ein betre klode i dag. og det er ei skjør og sjeldan kjensle.

translation:
i’m finally up after a very long night and morning. this year as four years ago we stayed up and followed the election hour by hour and shook our heads about correspondents and inappropriate sentences, we ate ben&jerry’s and oreos and watched seinfeld with a tiny cnn window to the right. we held hands when the last votes came in and were relieved when it became obvious that obama gets four more years. it feels a bit like waking up to a better planet. and that’s a rare and fragile feeling.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *