carrot cake, books and glowing red leaves.

sunday.sunday.sunday.sunday.
søndag reiste me endelig ut etter ei veldig angstfylt helg. eg holdt jostein hardt i handa og me reiste ut, langt ut. til green park, london var grått og blautt. me marsjerte til dover street og rose bakery der me åt lunsj og fantastisk gulrotkake.

sunday.sunday.sunday.sunday.
så tok me på fine klede på dover street market, såg på bøker på min favorittbokhandel hatchard’s på piccadilly og vindusshoppa pysjamas.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
så gjekk me langs fine hus til st james’ park.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
me tok ein masse bilder av oss, det er viktig no som me skriv bok. om me er fine nok på bildene kjøper nok folk ein million bøker. flaks at eg har ein så vakker kjæreste!

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
så flykta me frå veldig interesserte ekorn og gjekk mot trafalgar square og charing cross og toget heim.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.
berre ein liten snarveg først, forbi glødande raude blad som gjer heile kroppen varm av haustglede.

 

 
translation:
on sunday we went to green park, london was grey and wet. we marched to dover street and rose bakery where we ate lunch and amazing carrot cake.

we looked at nice clothes at dover street market and books at my favorite book store hatchard’s on piccadilly and window shopped pyjamas.

we walked past lovely houses to st. james’ park.

then we took a lot of pictures of us, important now that we’re writing a book together. if we look cute enough in the photos maybe people will buy a million books! luckily my boyfriend is super dapper.

we ran away from nosy squirrels and walked towards trafalgar square, charing cross and the train home.

but before we got there, we detoured to look at glowy red leaves that make your body warm with autumn joy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • så vakkert! er dette virkelig høsten i det samme landet som jeg befinner meg i? det er vel øyet som ser tenker jeg. men hva gjør du, mariell, hvis høstmørket tar tak i deg og føttene blir kalde, og man ikke lenger kan dra hjem til mamma og pappa for å varme seg?

  • Gode Mariell! Jeg må bare få si at noe av det jeg liker aller best med bloggen din (i tillegg til at du skriver på nynorsk) er at du tar leserne dine med på fantastiske eventyr gjennom bilder og tekst, men at du liksom venter noen dager med å legge det ut. Sånn som i dette innlegget, der du skriver om søndagen som var for to dager siden, i stedet for å oppdatere mens dere er på tur eller rett etterpå. Det er så herlig å få lese om noe så fint på en tirsdag, som en søndagstur! Og da føler jeg at bloggen ikke ER livet ditt, men en DEL av livet. Det er virkelig vakkert! Takk for alt du skriver, gjør og er :)

  • Hei Mariell. Så fine bilete, spesielt bilda av deg og Jostein. De kler kvarandre :)
    Trur eg gløymde å kommentera på innlegget for litt sida der du kom med tips til alternative julegåver, men eg satt iallfall veldig pris på det innlegget. Har allereie planlagt å bruke USB tipset til ei god venninne. Saman med ein pakke popcorn og sånne reusable papp beger til popcorn som eg har kjøpt på ebay ;) Håpar ho blir glad. (Eg ville blitt det…)

  • Det røde huset med minitårn er kanskje det nydeligste jeg har sett! Dessuten vil jeg si at det er flaks for Jostein at han har en sånn nydelig kjæreste, kjempefine bilder (av dere begge altså) :)

    Så et lite spørsmål, jeg og søstrene mine skal til London på nyåret (jej!), og jeg lurer på om du vet om/kan anbefale en butikk som selger kjøkkenutstyr? :)

  • For en deilig søndag. Dere er virkelig flinke til å nyte omgivelsene deres, det er inspirerende! Har fått så mange anbefalinger om Rose Bakery her i Paris (for det er samme “kjeden” sant?), men vi har ikke klart å komme oss dit enda… Skriver det på To-Do lista for helgen :)

  • Åh de bildene av dere var helt fantastisk vakre.. Hadde jeg ikke vært forelsket selv, hadde jeg nesten blitt det av å sett de! Og det er ikke klissete, bare veldig, veldig sant.