sick days.

sick days.sick days.sick days.sick days.sick days.sick days.sick days.sick days.

i dag føler eg meg endelig bra nok til å gå utanfor døra, det er ei veke sidan sist og eg føler meg svak og lysten på livet og london. her er litt fotodagbok frå mine sjukedagar oppsummert: senga, putta viktige ting i plastmapper, neglelakk, lesing, mine fine glittersko som eg øver å gå i, og litt og litt går det bedre(har óg malt stolen dei står på kvit). og gulrotbrødsandwich. håpar de har hatt meir innhaldsrike veker enn meg!

 

 

translation:
today i finally feel well enough to go outside! it’s been a week, i feel weak and ready for life and london. here is a photo journal from my sick days; bed, putting important things in plastic, nail polish, reading, my amazing shoes that i’m practising with. and a carrot bread sandwich. i hope your weekends have been more eventful than mine!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *