girls.

då eg flytta over bloggen til hjartesmil.com i sommar forsvant ein god del av bildene som var lasta opp til serveren dei var før. til dømes forsvann alle bildene til innlegget med oversikten over bloggar eg les. no har eg derimot friska den opp ein god del, lagt til nye bloggar og nye bilder til alle. for ei superbombe med inspirasjon, sjå her: all the girls.

translation:
when i moved my blog over to hjartesmil.com this summer, a lot of my pictures disappeared. for example, the post about all the blogs i read was stripped for photos. so now i’ve freshened it up with some new blogs and new pictures! for a big bomb of inspiration, take a look here: all the girls.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Oi, for en morsom tilfeldighet at jeg var inne og tittet på denne samlingen senest i dag! Da jeg klikket meg inn på enkelte blogger jeg ikke kjenner så godt, la merke til at noen av bildene i innlegget ditt var helt nye, og lurte på om listen kanskje skulle relanseres. Tre timer senere: Skulle du ha sett!
    God tirsdagskveld!