liberty’s.

liberty's.liberty's.

ein av dei finaste plassane i heile london er butikken liberty’s. ein kan gå der inne i timesvis og sjå på neglelakk og kasjmir og julekuler. og kvar gong eg går ut exit 7 på oxford circus må eg smila av å sjå blomsterbutikken, med fantastiske display.

 

translation:
one of the most beautiful places in london is liberty’s. you can spend hours in there looking at nail polish and cashmere and baubles. and every time i use exit 7 at oxford circus, the sight of the flower shop at liberty’s makes me smile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Kjære Mariell, jeg ville bare si at jeg elsker bloggen din! Det er virkelig et lyspunkt å klikke seg inn her og lese om blomster, oppskrifter, kjærlighet og feminisme. Jeg synes du virker som en veldig kul jente.
    Stor klem fra fast leser (som aldri har kommentert før, shame on me.)

  • Du har så fin og vakker blogg! Er innom deg hver dag for inspirasjon i form av både vakre ord og vakre bilder :) Og siden jeg skal til London rett før jul, så er jeg veldig glad for alle julete London-tips du kommer med! Ha en fin helg :)

  • Hei skjønne Mariell :) Eg like bloggen din veldig godt, den er veldig inspirerande og veldig tiltrekkande; eg bare MÅ innom å sjå! LIke godt bileta dine og artiklane, som Parisguiden brukte eg når eg var der. Stå på vidare:) ps! eg byrja følgja med bloggen etter at du var i eit innlegg i bladet Sunnhordland! <3