baby sis.

the rest.a very normal wednesday.a very normal wednesday.a very normal wednesday.friday night.christmas.
for nokre dagar sidan overraska me(eg, pappa, søster) mamma med flybillettar til london i desember! sidan ho alltid finn ut kva ho får til jul har me begynt å gi ho julegåver i oktober, men det passar meg utmerka for dei kjem endeleg på besøk, lillesøster for første gong sidan me flytta hit. endeleg skal eg få ta ho med rundt i byen min, i parken og på juleavdelingane og kjøpa skjøre glasjulekuler og drikka vin på restaurant. gler meg så hinsides mykje til desember. <3

translation:
a couple of days ago we(me, my dad, my sister) surprised my mom with plane tickets to london in december! she always finds out what we are getting her, so we’ve started giving her christmas gifts in october. excellent for me, because they are finally coming to visit. my baby sis for the first time since we moved here. i’m finally going to get to take her around my town, to the park and the christmas departments and buy fragile glass baubles and drink wine at restaurants. i can’t wait until december. <3

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *