♦ smileruter no⁶.

smileruter.

endeleg kjem smileruter nummer seks! det har tatt lang tid, men eg håpar de framleis er med på lasset. i smileruter sender de meg bilder innanfor eit visst tema, som eg så gjer om til ein mosaikk, les alt du treng å vita om prosjektet her. temaet denne gong er: slabberas. sidan mykje av poenget med smileruter er å få folk til å gjera sånt dei ikkje ville gjort ellers, vil eg utfordra alle til å invitera nokon heim til seg på kaffe og kake i helga! eller kanskje ein konfekt. hugs at eg vil ha nye bilder, vil at de skal oppleva noko nytt, ikkje send meg arkivbilder. håpar alle vil vera med!

fristen er 25.oktober, de sender bildene til smileruter@hjartesmil.com eller! dette er nytt: de kan pinga meg på instagram, da skriv de “@hjartesmil #smileruter6” i ein kommentar under bildet.

 

smileruter er herved over!

translation:
this is project smileruter, finally back. you can read all about the project here before you join. this time, the theme is: tea party/coffee party/something party. it could be just you, it could be with some friends. send me the pictures at smileruter@hjartesmil.com before october 25th, or ping me on instagram! just write “@hjartesmil #smileruter6” in a comment below the photo. i really hope you want to join in!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *