Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • elsker disse postene!
  så utrolig inspirerende og fine!

  forslag: kanksje du kunne laget et innlegg med gode tips til hvordan vi fattige studenter skal få til alle julegavene våre? vet det bare er oktober, men med skole og eksamener så er ikke oktober så lenge før desember :)

 • Åh, de fire siste er så lett å si, men utrolig vanskelig å gjøre. Jeg vil, jeg vil, men tør jeg? Janteloven ligger der óg.

 • Elsker sånne fine, inspirerende ord! Det William Morris sitatet hørte jeg fir mange år siden som: Aldri bring noe nytt inn i huset eller garderoben din som ikke enten er veldig praktisk eller vakrerer enn den vakreste tingen du har. Har fulgt det prinsippet siden, og det funker kjempebra! Enten veldig praktisk (vinterstøvler) eller veldig veldig vakkert (en myk cardigan, et nydelig belte eller en kjole som får meg til å føle meg superfin)

 • Hei! :-) Det er noen nydelige sitater du poster her på bloggen din, mange inspirerer en til å tro på at alt er mulig bare en vil nok, og at at det meste ordner seg til slutt. Jeg mener virkelig ikke å være slem eller uhøflig, dette er av ren nysgjerrighet:

  Er det like enkelt å tenke slik for en som ikke har opplevd suksess eller lykke? Jeg har enda ikke hørt råd som “Våg å følge drømmene dine” gitt av personer som er ensomme, deprimerte eller har et tungt og vanskelig liv på andre måter. Og de kan tross alt ikke vite at ting blir bra til slutt, og å håpe er fint nok, men det gjør så inderlig vondt når håpet blir knust, at det ofte kan være lettere å tro at livet bare vil fortsette å være et helvete og heller ta alt annet som en positiv overraskelse. Jeg er enig i at en bør kjempe for hva en tror på, men hvorfor er det alltid lykkelige og suksessfulle mennesker som råder enn til å fikse livet sitt selv, og nesten aldri de som har problemer?

  Jeg tror kanskje at du som alle mennesker har opplevd litt mørke i livet ditt, og den lyse siden viser du jo her på bloggen din. Jeg hadde blitt kjempeglad om du leste dette, og svarte hva du tenker om dette, eller også har noen eksempler som beviser det motsatte, og om du også av og til sliter med å tro på at alt er mulig?

  • hei!
   eg syns det seier seg sjølv kvifor ein aldri høyrer sånt fra deprimerte menneske; fordi dei er deprimerte, fordi dei ikkje trur at det er mulig å ha det bedre. det tar tid å komma seg ut av sånt, men alle som har vore deprimerte og ikkje er det meir veit jo at det går an. :) eg har vore der sjølv mange, mange gongar. eg legg ikkje skjul på det mørke i livet mitt, og har skrive om det masse på denne bloggen. det har ikkje vore nokon lett reise å vera der eg er i dag, og eg har sjølvsagt tvil av og til, men greia er at eg lar det aldri holda meg tilbake. om eg hadde latt tvil og mørke holda meg tilbake, så hadde eg vore einsam og deprimert og hatt eit vanskelig liv.

 • Åååh, så himla fint! Løftet mandagen min fra kjemiøving, stor prøve i morgen .. men finner ut hvorfor jeg tar tunge fag nå, rett og slett fordi jeg vil leve drømmen min <3