vår frelsers gravlund.

ein av dei siste dagane gjekk eg ein lang tur med hundane, me vandra forbi heidi sin leilighet og inviterte ho ut på melkerull før me sa hadet og gjekk vidare til vår frelsers gravlund. det er ikkje det enklaste i verda å gå tur med to hundar, men det var verdt det sidan det er ein av dei finaste plassane i heile oslo.

oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.

translation:
on one of the last days in oslo, i took the dogs to vår frelsers gravlund, a cemetery and one of the prettiest places in all of oslo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg får noen ganger rare blikk når jeg sier det, men jeg synes Vår frelsers gravlund er Oslos fineste park. Den er fin året rundt, og man kan (heldigvis) være der uten å sørge; man kan gå og lukte på blomster eller sitte på en benk eller bare rusle gjennom, som på andre grøntarealer. Jeg tror noen kvier seg for å gå over gravlunder, men det er det ingen grunn til; om man så tror at det “bor” noen der, så blir de sikkert bare glade for besøk, hihi. Nydelige bilder!

  • Åååå…. det øverste bildet! Min Mor (bestemor) gikk bort i April…<3 Vår Frelsers gravlund er nydelig…..! Er også veldig glad i kirkegåden til Gamle Aker kirke……<3

  • Åå, herligheten! kom over denne bloggen gjennom May Teresa sin, og for en nydelig blogg. ÅÅ, elsker måten du skriver på og bildene. Bare å lest denna bloggen idag, så ser eg faktisk opp te deg. Men det eg lurte på om det var greit om eg kanskje fekk bruka ein av sangane kjæresten din har laga? eg er veldig glad i vintage og redigering av videoar samt. fotografering og skriving av noveller/roman… men ehhhm! Og eg tenkt å laga ein liten musikkvideo, og sangene hans passer heeelt perfekt :D

  • Gravlundar kan vere aldeles vakre, dei rommar i første omgong ein stad for dei sørgjande å gå til, men også kulturhistorie og ikkje minst kan dei vere grøne lunger mellom asfalt og betong, ja nydelige parkområder. Ååå det er så fint! Eg har jobba nokre år no som trepleiar på kirkegårdane i Bergen. Det er ein fin jobb å stelle grøntområda som betyr så mykje, for så mange

  • Du er så flott. Nå har jeg brukt flere timer på å lese bakover i bloggen, for å se alt det flotte du har opplevd og skrevet. Timer jeg skulle brukt på noe helt annet, men det gjør igjenting. Du er så flott at det gjør absolutt ingenting.