analogue september.

i september tok eg mange rullar film, på eventyr og i kvardagen. her kjem favorittbildene mine hulter til bulter. og attpåtil eit kongefantastisk tips som eg har fått av heidi: istadenfor lysmålar brukar eg ein app som heiter light meter. den er fantastisk, brukar berre den no.

analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.analogue september.

translation:
i took lots of rolls of film in september, of adventures and my everyday life. here are my favorite shots not in any particular order. and here is a great tip: instead of using a light meter, i use an app on my iphone called light meter! makes life so much easier for me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *