back in london.

dei siste par vekene har denne bloggen vore stille og grå. i går kveld kom me tilbake til london(etter å ha vore kjempesur på bergen i nokre timar med blaute sko og føter), me har hatt ei maratonnatt der me har tatt igjen all den tapte søvnen og no er eg så klar for ei fantastisk london-veke! allereie i dag får me besøk, og i løpet av veka skal me sjekka inn og ut mange fine personar frå denne lille leiligheten. endelig ser det ut til at ting går rett veg. eg høyrer på chet baker sings igjen, jostein er på veg for å henta masteroppgåva si akkurat mens eg skriv dette og eg skriv lange spennande tekstar på engelsk. oktober kan berre komma.

translation:
the last couple of weeks this blog has been quiet and grey. last night we came back to london(after being pissed at bergen for a few hours with wet shoes and feet), we’ve had a marathon night where we’ve tried to sleep as much as possible, i’m so ready for an amazing london week. already today we have visitors coming, and during this week we will check in and out some amazing people from this little apartment. finally things are going in the right direction. i’m listening to chet baker again, j is on his way to get his masters’ degree as i’m typing this, and i’m writing long exciting texts in english. i’m ready for october.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *